barumslån

Badrumslån

Vi är många som har en renoverat badrum högst upp på önskelistan. För de flesta kan det ändå ta år innan man har råd, tid och möjlighet att prioritera en större renovering som ett badrum. Att låna till badrum, genom ett s.k. badrumslån kan vara ett sätt att finansiera hela eller delar av renoveringen.

Renovera badrum – vad ska man tänka på?

Ett renoverat badrum är inte bara ett lyft för ditt hem och något som gör att du trivs lite bättre. Det är också en investering som höjer värdet på din bostad.

Det finns dock flera fallgropar som du helst ska undvika. Det mest klassiska är oseriösa hantverkare och en budget som sticker iväg. Låt oss därför ge dig några tips innan du ger dig ut i att ansöka om badrumslån. För visst är det lätt att man blir ivrig när man väl bestämt sig för att det ska bli en förändring där hemma? Men försök att skynda långsamt:

Låt dig inspireras genom att se många badrum. Kom fram till vilken budget du har att jobba med. Låt eventuellt en professionell badrumsplanerare rita på ett förslag. Begär in flera offerter. Jämför priser och byt ev. till billigare material. Ansök om badrumslån.

För att undvika fallgropen oseriösa hantverkare ska du lägga ner mycket tid på att läsa omdömen. Har du vänner eller bekanta som nyligen renoverat badrum? Passa på att höra om den hantverksfirma de använt sig av kan rekommenderas. Genom att ta god tid på dig och prata med andra som precis genomfört en renovering av badrum kan du komma långt med dina överväganden.

Att inte kunna hålla den budget som man gjort är en annan inte helt ovanlig fallgrop. Det kan vara klokt att låta den som ritar ert badrum också ha koll på budget. Du ska också kräva att allt material i offerterna är specificerade, för att undvika eventuella missförstånd. Om du gör en mindre renovering som inte innefattar en designer eller arkitekt, gäller det att själv ha bra koll. Konsultera gärna någon som vet mer än du!

Lånemöjligheten badrumslån

De allra flesta som beslutat sig för att ansöka om ett badrumslån har funderat ett tag. Kanske har du till och med lyckats spara ihop till en stor del av renoveringen. De resterande, låt oss säga 70 000 kronorna kan du enkelt låna hos Friia. Ett badrumslån på 10 000 – 70 000 kr kan förhoppningsvis vara nog för att du ska få precis det badrum som du önskar dig.

När du tar ett badrumslån hos oss behöver du ingen säkerhet för lånet. Badrumslånet fungerar som ett privatlån som du betalar av under 1 – 7 år.

Är det ett badrumslån 10 000 – 70 000 kr som du saknar för att kunna genomföra din renovering med önskat resultat?

Läs vidare. Vi ska nu förklara hur enkelt du ansöker om ett badrumslån>>

Ansök om ett badrumslån

Om du är grundlig när du räknar på hur mycket du behöver låna, tar du varken ett för litet eller för stort badrumslån. Är du nyfiken på att höra om det badrumslån som Friia kan erbjuda dig är tillräckligt för att renovera ditt badrum som du önskar?

Hos Friia kan du enkelt och snabbt ansöka om ett badrumslån online. I ansökningsprocessen ska du ange önskat lånebelopp och låneperiod. Du ska även besvara våra obligatoriska frågor, samt kunna bekräfta din identitet med BankId.

Vi tar emot och behandlar ansökningar dygnet runt. Därför kan du förvänta ett svar från oss direkt. I låneförslaget framgår din konkreta räntesats samt den månadskostnad som du erbjuds. Hos oss kan du erbjudas räntesatser på 1,667% – 3,25%. Faktorer som lånebelopp, återbetalningstid och din betalningsförmåga är avgörande för den räntesats du kommer att erbjudas.

Få svar på din ansökan om badrumslån här>>