helglån

Helglån

Snabblån? Helg? Är det ens möjligt att låna och få pengar utbetalda när det är helg?  I det här blogginlägget kan du läsa om hur helglån fungerar.

Det är enkelt att låna, även på helgen

Det är inte ovanligt att det är just på helgen som kostnaderna hopar sig. Då är det skönt att veta att situationen kan lösas väldigt enkelt genom ett helglån. Ett helglån kan man ansöka om och få utbetalt alla tider på dygnet – hur smidigt som helst!

Att kunna ta ett helglån på 10 000 – 70 000 kr kan vid enstaka tillfällen i livet spela en avgörande roll. Möjligheten att ta ett snabblån, även på helgen, gör att du kan andas ut.

Vi frågar inte vad du ska göra med pengarna

Låt oss säga att det är helg och du renoverar hemma. Allt går inte enligt planerna och du har begränsad tid och pengar. Det skulle kunna vara en situation då du funderar över dina lånmöjligheter.

Oavsett om du lånar till renoveringsmaterial, till en ny cykel eller något helt annat, finns möjligheten att ta ett snabblån. Vi frågar inte vad du ska använda pengarna till. Hos oss ansöker du bara om ett önskat lånebelopp och anger åtebetalningstid.

Du är säkert nyfiken på om lånet som Friia kan bevilja dig räcker till dina inköp.

Så, hur mycket är det egentligen du behöver låna?

Hur mycket får jag låna?

Vi råder dig att inte låna mer än du behöver. Hos oss finns lånemöjligheter från 10 000, och ända upp till 70 000 kr. Ansökningsprocessen är enkel – och du får svar på din låneansökan direkt. Det kostar inget att ansöka om ett helglån hos oss.

För att bli beviljad lån måste du dock vara över 23 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, bostadsadress och bankkonto. Du måste också genomgå en kreditkontroll via UC, ha en fast månadsinkomst, kunna verifiera dig via BankID, och får inte ha skyddad identitet.

Om du uppfyller dessa krav, kan du läsa vidare om hur ansökningsprocessen går till.

Hur mycket kostar lånet?

Vill du ta ett helglån och funderar hur mycket det kommer att kosta dig? Din kostnad bestäms utifrån faktorer som din betalningsförmåga, lånebeloppet och den åtebetalningstid du valt.

Se inte helgen som ett hinder. Snabblån kan du ansöka om dygnet runt, även på helgen!

Du ansöker om helglån online genom tre enkla steg:

  • Svara på några obligatoriska frågor

När du gör en ansökan hos oss behöver vi viss information om dig. Informationen får vi genom att du besvarar några obligatoriska frågor och bekräftar din identitet med BankID.

  • Behandling av ansökan

Vi påbörjar vår behandling så snart din ansökan om helglån kommit in till oss. Redan efter några minuter får du ett svar från oss. Erbjudandet tar utgångspunkt i din ekonomiska situation och det betyder att helglånet är individuellt anpassat till dig.

  • Acceptera ett erbjudande

För oss tar det normalt sett inte längre än några få minuter att bevilja en låneansökan. Om du gillar vårt erbjudande om helglån accepterar du det med några enkla klick. Ett accepterat erbjudande innebär faktiskt att du får pengarna utbetalda till kontot direkt.

Låna bara när du verkligen måste

Ett helglån ska aldrig försätta dig som kund i en situation som du inte klarar av. Det ska vara en tillfällig ekonomisk lösning. Det är därför viktigt att det finns en hållbar ekonomisk plan när du lånar hos oss. Vi rekommenderar aldrig våra kunder att ta ett helglån för att lösa andra lån man har.

Återbetalning

Som låntagare hos oss kan du alltid logga in på dina sidor. Här kan du överblicka dina lån och se framtida betalningsfrister.

Det finns två sätt att betala tillbaka på lånet varje månad – via Trustly eller banköverföring.

Friia – en del av 4finance

Vi vill givetvis att våra kunder ska känna sig trygga när de lånar hos oss. 4finance är ett av Europas främsta företag inom korta konsumentkrediter, med verksamhet i över 15 länder. Friia som en del av 4finance kan stolt säga att vi kan lån.