hopbakslån

Hopbakslån

Har de små lånen blivit så många att du tappat överblicken? Då kan det vara dags att lösa alla små lån och samla dem i ett nytt hopbakslån, som gör att du har en månadskostnad, och inte flera små. Lös enkelt de små lånen online – och få ett erbjudande om ett hopbakslån på upp till 70 000 kr.

Samla dina små lån i ett hopbakslån

Har du många lån som ligger spridda hos olika långivare? För dig som har många små lån kan det vara smartare att slå ihop lånen till ett samlingslån. Det ger dig dels en bättre kontroll över dina lån, men också en lägre ränta och månadskostnad.

Ansök om hopbakslån – och får svar på din låneansökan inom några minuter. Vi vet av erfarenhet att ett hopbakslån alltid lönar sig för dig med många små lån. Det är enkelt att ansöka och du får svar på hur vi kan hjälpa dig redan idag! 

Ansök om hopbakslån

Att samla dina lån hos oss gör du enkelt genom att ansöka om ett hopbakslån. Låneansökan består av tre enkla steg:             

  • Svara på obligatoriska frågor

För att vi ska kunna behandla din ansökan om hopbakslån behöver du ange viss information om dig själv. Det betyder att du ska besvara ett antal obligatoriska frågor och slutligen bekräfta din identitet med BankID.

  • Vad kan vi erbjuda dig?

Behandlingen av din låneansökan om samlingslån påbörjas så snart du angett informationen  ovan. Redan efter få minuter får du svar från oss, där vi presenterar ett förslag på hur dina smålån kan bakas ihop till ett samlingslån. Det erbjudande som vi skickar till dig tar utgångspunkt i dina ekonomiska förutsättningar och är därför ett hopbakslån som anpassats individuellt till just dig.

  • Att acceptera ett erbjudande

Om du kan se att vårt erbjudande om samlingslån är fördelaktigt för dig, så kan du acceptera erbjudandet direkt. För oss tar det inte längre tid än några få minuter att bevilja en ansökan om hopbakslån. Därefter ser vi till att de många smålånen slås ihop och samlas i ett nytt hopbakslån, som ger dig som kund bättre överblick.

Vem kan samla sina lån?

Den som önskar att samla sina lån hos oss måste uppfylla vissa krav. Detta eftersom vi är måna om våra kunder och vill därför säkerställa att våra erbjudanden är ekononiskt hållbara för låntagaren. Som ansvarsfull kreditgivare ställer vi därför krav, som säger att du måste:

  1. Vara mer än 23 år gammal
  2. Ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, bostadsadress och bankkonto
  3. Genomgå en kreditkontroll via UC
  4. Ha en fast månadsinkomst
  5. Kunna verifiera dig via BankID.
  6. Ej ha en skyddad identitet

Hur mycket kan jag tjäna på att samla mina lån?

Det är alltid en fördel att samla sina lån, framför att ha många smålån som tagits vid olika tillfällen, med olika räntesatser och avbetalningsperioder. Hopbakslån är positiva ur ekonomisk synvinkel – räntan sjunker och månadskostnaden blir lägre. Men du kommer även själv att uppleva att du har större kontroll över ditt lån.

Givetvis kommer du liksom tidigare, med flera små lån att betala ränta på lånet varje månad. Den räntesats som vi kommer att erbjuda dig ligger mellan 1,667% och 3,25% i månaden. Denna variation har med ditt kreditbetyg att göra, och en konkret räntesats presenteras i ditt låneerbjudande. Erbjudandet ger dig en tydlig bild av vad hopbakslånet kommer att kosta dig varje månad. Du kan därför känna dig trygg med att det inte tillkommer några dolda avgifter eller kostnader.

I lånetabellen kan vi se närmare på några jämförelser av lånebelopp. I exemplet med ett lån på 30 000 kr som löper över fyra år kommer du att betala ungefär 913- 1357 kronor varje månad. Din ekonomiska situation ligger till grund för den ränta vi kan erbjuda dig.