Köp bil utan kontantinsats

Köp bil utan kontantinsats

Köp bil utan kontantinsats med Friias billån!
Står du inför ett erbjudande du inte kan motstå? Eller vill du undersöka lånemöjligheterna innan du ens börjar kolla på bilar?

Många uppskattar möjligheten att kunna köpa bil utan kontantinsats. I detta blogginlägg berättar vi mer om hur du kan finansiera ditt bilköp.

Hur fungerar billån?

Bilhandlare erbjuder köp av bilar både med och utan kontantinsats. Ur en ekonomisk synpunkt hade det bästa varit att spara under en tid för att ha kontantinsatsen klar till ditt bilköp. Kontantinsatsen skulle då fungera som en säkerhet för billånet. Om du inte skulle ha möjligheten att betala på lånet skulle du i värsta fall kunna tvingas att sälja bilen.  

Att köpa bil utan kontantinsats riskerar att bli dyrare i form av högre räntesatser och fungerar som ett privatlån, där du personligen får ta konsekvenserna för en eventuell skuld.

Men få bilköpare har en kontantinsats redo när erbjudandet väl dyker upp. Då kan det vara skönt att veta att du kan köpa bil utan kontantinsats. Du kan ansöka om att ta billån online alla tider på dygnet – hur smidigt som helst!

Köp bil utan kontantinsats för 10 000 – 70 000 kr – se hur Friia kan hjälpa dig!

Ta billån – ett av de större besluten

Att köpa bil är ett av de större inköpen som vi gör i våra liv. Därför lägger många människor ner mycket tid på att hitta rätt bil till rätt budget. Den som är kräsen och vill köpa begagnad bil kan få leta en tid. Ibland kan vi också hamna i den tråkiga situationen att bilen plötsligt går sönder och kostar oproportionerligt mycket att reparera. Du hamnar i en situation där du kanske måste överväga en begagnad bil – och köpet måste genomföras snabbt. Om du inte sparat en tid kanske du har ett krav på att bilen ska kunna köpas utan kontantinsats. Vilka är då dina lånemöjligheter?

Du kan givetvis få en hyfsad begagnad bil för de 70 000 kr som du lånar, och kan då köpa bil helt utan kontantinsats. Om du tagit ett lån hos en bank för att köpa en dyrare bil, kan du överväga ett lån hos Friia för att täcka kontantinsatsen.

Har du redan hunnit kolla på diverse bilar i olika prisklasser? Då är du säkert nyfiken på om billånet som Friia kan bevilja dig räcker till ditt mest önskade bilköp?

Om du inte redan räknat på hur mycket du behöver låna för att finansiera bilköpet kan det vara dags att göra det nu. Du behöver inte redovisa hur lånet ska användas, men det kan vara bra att vara realistisk, och samtidigt inte låna till mer än du behöver.

Hur mycket får jag låna?

Lånebeloppen hos Friia ligger på 10 000 – 70 000 kr, och du är välkommen att ansöka om billån hos oss – för att sedan köpa bil utan kontantinsats.

Du är säkert nyfiken på att veta vilka dina chanser är att bli beviljad ett lån hos Friia.

För det första ställer vi några grundläggande krav på våra låntagare. Du måste vara över 23 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, bostadsadress och bankkonto. Du måste också genomgå en kreditkontroll via UC samt ha en fast månadsinkomst. Därutöver ska du kunna verifiera dig via BankID, och du får inte ha skyddad identitet.

Uppfyllde du alla krav? Bra! Läs då vidare om hur ansökningsprocessen går till!

Ansök och få svar inom få minuter

För dig som vill köpa bil utan kontantinsats, ska du bara fylla i en ansökan om billån hos oss. Ansökningsprocessen är snabb, sker online och är helt kostnadsfri. Du ombeds att besvara några obligatoriska frågor, samt att bekräfta din identitet med BankID.

Vi arbetar dygnet runt med att behandla inkomna ansökningar. Redan efter få minuter kommer vi att skicka ett svar till dig, som säger huruvida vi har kunnat bevilja din låneansökan eller ej. En beviljad ansökan innehåller ett konkret och individanpassat låneförslag. I vissa fall kan vi bevilja ett lägre belopp än det du ansökte om. Då handlar det om att Friia som ansvarsfull kreditgivare bedömt att du helt enkelt inte har råd med ett så stort lån.

Om du fått ett erbjudande från oss som du väljer att acceptera, så har du pengarna på kontot inom 30 minuter.

Se till att du kan finansiera ditt bilköp redan idag!

Hur mycket kostar det att ta billån?

Att köpa bil utan kontantinsats låter smidigt i de flesta öron. Man ska givetvis räkna med en något högre ränta än om man har en säkerhet för lånet. Denna lånelösning passar bra när man värdesätter en snabb ansökningsprocess och snabb utbetalning av lånet.

Men hur mycket kommer lånet att kunna kosta dig? I låneförslaget som skickas till dig kan du se den månadskostnad som du erbjuds. Där har vi tagit utgångspunkt i faktorer som ditt lånebelopp, återbetalningstid och din betalningsförmåga.

Det är gratis att ansöka om billån. Ansök för att se hur vi kan hjälpa dig som vill köpa bil utan kontantinsats!