låna 10000

Låna 10 000

Funderar du på att ta ett lån på 10 000 kr? Oavsett om det är de oförutsedda utgifterna som hopat sig, eller om du vill investera i något du planerat en längre tid – vi har lån för alla behov!

I detta blogginlägg berättar vi hur enkelt du kan låna 10 000 kr.

Lån på 10 000 kr – till vad?

När du tar ett lån hos Friia behöver du inte berätta vad du tänker använda pengarna till. Du har helt säkert en bra plan och ett gott ändamål med ditt lån. Så länge vi bedömer att du kan klara av att betala tillbaka på lånet är ändamålet upp till dig. Vi råder alltid våra kunder att inte låna mer än de måste.

Vill du låna 10 000 kr? Då tycker vi att du ska läsa vidare om våra olika lånelösningar.

Låna 10 000 – 70 000 kr

Har du hamnat i ett läge där du står och överväger ett lån på 10 000 kr? Ekonomiska svackor kan drabba oss alla och är alltid förknippade med stress och oro. I dessa situationer kan det vara skönt att veta att ett sms lån kan vara lösningen. Du kan alltid ansöka om att låna 10 000 – 70 000kr, och låneperioden ligger på mellan 1 och 7 år.

Det kan ibland hända att vi inte kan bevilja det lånebelopp som du önskat. Friia har som seriös kreditgivare ansvaret att bedöma att lånet är hållbart för låntagaren, och kan därför erbjuda ett lägre lånebelopp än det önskade.

Så sluta oroa dig för ekonomin – Du kan lösa situationen inom få minuter! Friia jobbar dygnet runt med att behandla ansökningar, och kan därför ge svar och betala ut pengar direkt.

Visst är det skönt att veta att ett lån på 10 000 kr kan vara lösningen när du verkligen behöver det?!

Lån på 10 000 kr – men vilken ränta får jag?

Det är omöjligt att förutspå vilken ränta du som kund kommer att erbjudas, men din betalningsförmåga kommer att spela en avgörande roll för räntesatsen. Du kan erbjudas en fast räntesats på mellan 1,667% och 3,25% som betalas varje månad.

När du lånar pengar hos oss ska du varje månad betala en fast kostnad för ränta och amortering. Det ska du göra under hela låneperioden. Du ska även känna till att det är lånets längd som påverkar den totala kostnaden – ju längre låneperiod, desto dyrare total räntekostnad får lånet.

Låna enkelt 10 000 kr här!

Ansökan i tre steg

Ansök enkelt om lån på 10 000 kr – 70 000 kr. Det kostar ingenting  att söka och du får ett konkret förslag att förhålla dig till inom få minuter.

  • Fyll i en ansökan

Du börjar med att fylla i en ansökan där du besvarar ett antal obligatoriska frågor, samt anger hur mycket du vill låna och under hur lång tid. En kreditkontroll via UC kommer att genomföras, och du ska avslutningsvis kunna identifiera dig med BankId.

  • Snabbt svar på låneansökan

Friia påbörjar behandlingen av inkomna låneansökningar omedelbart, och du kan faktiskt räkna med ett svar från oss direkt. Låneförslaget presenteras för dig online och du kan nu välja att acceptera det.

  • Att acceptera ett erbjudande

Om du väljer att acceptera erbjudandet kan vi göra en direktöverföring av lånebeloppet, under alla tider på dygnet och till alla banker.

Tyckte du också att det verkade otroligt enkelt att låna 10 000 kr? Ansök om lånet här>>

Grundläggande krav på dig som lånar

Vi ska också upplysa dig om att det finns några grundläggande krav på dig som vill låna 10 000 kr. Vi kräver att du äldre än 23 år gammal, har en fast månadsinkomst, ett svenskt personnummer, bankkonto, bostadsadress och mobiltelefonnummer. Du får inte ha en skyddad identitet när du ansöker om lån hos oss.