lån 1000 kr

Låna 1000 kr

Fattas det bara ett lån på 1000 kr för att du ska klara månadens utgifter?

Vissa tider på året kan vara mer krävande på den ekonomiska fronten. Under semestern samt till jul spenderar vi generellt mer pengar än vi gör under resten av året. Julklappar köps både till höger och vänster, och så vill vi ju kunna unna oss en extra utflykt under semestern. Det säger sig själv att ett extra lån på 1000 kr kan komma väl till pass.

I detta blogginlägg berättar vi hur enkelt du kan låna 1000 kr, 10 000 kr eller 50 000 kr.

Lånelösningar

Har kostnaderna plötsligt hopat sig? En ekonomiskt svår situation är alltid förknippad med stress och oro. Då kan det vara skönt att veta att ett beviljat lån inte behöver vara mer än minuter bort.

Olika långivare har olika beloppsgränser. Om du bara är ute efter att låna 1000 kr – och det ska gå snabbt som ett sms lån kan ett snabblån, mikrolån eller direktlån vara lika bra lånelösningar. Det är alltid en bra ide att jämföra de långivare som finns tillgängliga på nätet, för att på bästa sätt möta dina behov. Du ansöker som regel kostnadsfritt om ett lån på 1000 kr hos de långivare som tillåter så låga belopp.

Får jag låna 1000 kr hos Friia?

Friia vänder sig till låntagare med behov av lite högre krediter. Våra lånebelopp ligger därför på 10 000 – 70 000 kr. Om du överväger ett högre lån, kan våra lånealternativ vara värda att se närmare på. Det är dessutom kostnadsfritt att göra en enkel ansökan om lån online hos oss. Vi behandlar ansökningar omgående och ger svar och betalar ut lån direkt till alla banker, dygnet runt.

Ibland kan det hända att vi inte kan bevilja det önskade lånebeloppet, utan föreslår ett lägre belopp än du önskade. Som seriös kreditgivare har vi ansvaret att bedöma huruvida lånet är en hållbar ekonomisk lösning för dig som kund.

Vad får jag låna till?

För oss på Friia har ändamålet med ditt lån ingen betydelse. Du kan därför köpa julklappar, gå på en efterlängtad konsert, eller reparera cykeln. Du använder pengarna precis som du själv vill, och du behöver inte redovisa hur du använt pengarna. Vet du med säkerhet att ett lån på 1000 kr är nog?

Om du just nu behöver ett lån på 1000 kr, men samtidigt vet att du kommer att ha behov för mer pengar inom kort, så ska du kanske överväga ett lån på 10 000 kr.

Friia kan som nämnt inte vara behjälplig med så små lån som ett på 1000 kr, men det finns det många andra långivare som är.

Vilka kostnader är förbundna med ett lån?

Oavsett om du är ute efter ett lån på 1000 kr hos en annan långivare, eller ett lån på 10 000 kr hos oss kommer du att betala av lånet löpande.

Ett större lån har som regel en längre avbetalningsperiod, medan ett lån på 1000 kr oftast ska betalas av under en mycket kort period.

Om du väljer att ta ett lån hos Friia kommer du att ha en fast månadskostnad i form av ränta och amortering varje månad. Hos oss kan du erbjudas olika räntesatser som kommer att påverka hur dyrt lånet blir. Där till ska man ta lånets totala räntekostnad i beaktning, som avgörs av hur lång låneperiod du väljer.

Man kan säga att ju längre låneperiod, desto dyrare totalkostnad får lånet. Med utgångspunkt i ditt önskade lånebelopp, återbetalningstid samt din betalningsförmåga kommer en individuell räntesats att tas fram.

Nyfiken på hur Friia kan hjälpa dig? – ansök enkelt om lån här>>