låna 15000

Låna 15 000

Har du riktigt bråttom och värdesätter en snabb lånprocess över nätet? Läs med och bli klokare på vilka lånemöjligheter som finns för dig.

I blogginlägget beskriver vi hur enkelt du kan låna 15 000 kr.

Ändamål med ett lån på 15 000 kr

Om du lånar pengar för allra första gången vet du kanske inte om lånets ändamål ska godkännas, eller ej. Vi lägger oss faktiskt inte i ändamålet med ditt lån. Ett lån på 15 000 kr kan komma väl till pass i många olika situationer i livet. Vilka situationer det handlar om i ditt fall låter vi vara upp till dig.

Är det precis ett lån på 15 000 kr du saknar? Läs vidare om dinamöjligheter att låna pengar av oss!

Låna 15 000 kr av oss

Många oförutsedda utgifter, såsom bilreparationer, dyra renoveringar eller tandläkarbesök kan stressa både dig och din ekonomi. Du ska nu få veta att ett lån inte behöver vara mer än minuter bort. Visst låter det smått fantastiskt?!

Ett snabblån hos Friia på 15 000 kr är lika snabbt som ett sms lån. Du kan ansöka från både mobil, surfplatta och dator, oavsett var du befinner dig i världen.

Hos oss kan du låna 10 000 – 70 000 kr. Du kan välja låneperioder på mellan 1 och 7 år.

Räntesatser – lån på 15 000 kr

När du ansöker om ett lån på 15 000 kr kommer du att få ett svar med ett låneförslag där månadsräntan framgår. Faktorer såsom den önskade låneperioden, lånebeloppet och din betalningsförmåga kommer att spela en avgörande roll för den ränta du kommer att erbjudas. Räntesatsen är fast och ingår tillsammans med amortering i den fasta kostnad som ska betalas varje månad. Du kan komma att erbjudas en ränta på mellan 1,667% och 3,25%.

Ett räkneexempel – lån 15 000 kr

Vi vill genom ett räkneexempel visa på hur de totala räntekostnaderna kan skilja sig beroende på vilken ränta du erbjuds.

Om du lånar 15 000 kr med en månadsränta på 1,667% under två år kommer det att innebära en total räntekostnad på 3126 kr. Om du istället lånar 15 000 kr, till en ränta på 3,25% under samma period kommer du att få en total räntekostnad på 9231 kr.

När du presenteras för ett låneförslag ska du inte stirra dig helt blind på räntesatsen. Det är lånets längd som påverkar den totala kostnaden för att ta lånet. Det kan vara bra att känna till att ett lån som du betalar av under två år faktiskt får dubbelt så hög total räntekostnad som ett lån du betalar av under ett år.

Var därför realistisk när du beräknar ditt lån.

Låna enkelt 15 000 kr här!

Enkel ansökan – snabb utbetalning

När du gör en låneansökan hos oss sker den helt över nätet. Det är både enkelt och går snabbt att genomföra ansökan.

Du kan faktiskt ansöka under dygnets alla timmar och kan förvänta ett svar på din ansökan omgående. Inkomna ansökningar behandlas direkt och lånet kan därefter betalas ut. Vi betalar ut till bankkonton i alla banker 24 timmar om dygnet.

Om vi inte kan bevilja din låneansökan får du omedelbart ett avslag. Det händer även att vi erbjuder ett lägre belopp än det du ansökt om. Friia är en seriös kreditgivare som gör en professionell bedömning av huruvida låntagaren klarar att ta lånet.

Är du nyfiken på att se hur Friia bedömer din kreditvärdighet? Ansök om att låna 15 000 här>>

Krav på dig som låntagare

Är du sugen på att ansöka om ett lån på 15 000 kr? För att du ska komma i betraktning som låntagare hos oss ställer vi några grundläggande krav. Du måste vara över 23 år gammal, ha en fast månadsinkomst, ett svenskt personnummer, bankkonto, bostadsadress och mobiltelefonnummer. Du kommer inte heller i betraktning om du har skyddad identitet.

Uppfyllde du alla krav? Grattis och välkommen in med en ansökan>>