Vi använder oss av cookies, du kan läsa mer om det här. Genom att fortsätta använda vår hemsida godkänner du detta.
5A84C27C-5529-4A68-B2E0-4CC405B54D5A08-525 002 22

Måndag till Fredag
08:00-17:00

Lån kan vara enkla och ärliga

Befriia din ekonomi

FRIIA vill hjälpa människor att överbrygga ekonomiska glapp och njuta av livet.

Vi tycker om våra kunder, för att vi vill att våra kunder ska tycka om oss.

Vi är:

Icons / Money in 24 hours

Transparenta

Det sista du behöver när du planerar din ekonomiska framtid är oväntade överraskningar, såsom dolda avgifter. Hos Friia vet du alltid vad du kan förvänta dig. Via dina sidor får du all information om ditt lån och fullt med funktioner för att enkelt hantera det. Det är du som bestämmer över ditt liv, inte vi.

Responsiva

Friia styrs inte bara av datorer och teknik, utan även av riktiga människor. Vi bygger vårt erbjudande på att förstå vad du behöver och när du behöver det, så att vi kan fatta kreditbeslut och leverera pengar utan fördröjning.

Ansvariga

Ett lån som inte kan återbetalas är inte bra för någon. Vi agerar etiskt och arbetar hårt för att se till att vi lånar ut pengar till dem som kan dra nytta av det och har råd att betala tillbaka.

Icons / Fair

Schyssta

Vi vill ge dig en smidigare ekonomisk framtid, inte en mer komplex. Hos Friia behandlas alla kunder rättvist och personligt, oavsett om du behöver lösa något idag eller planera för framtiden.

Icons / Secure

Pålitliga

Såväl tekniskt som ekonomiskt bygger vi vår affär på att veta vad du som kund vill ha. Vi använder oss av teknologi i den absoluta framkanten för att kryptera och säkra all din data. Vi garanterar att den aldrig delas eller används på något vis som du inte tillåter.